vi ser möjligheter

Bli en av oss

Skriv ut Kebnekaise_bli_en_av_oss2

Vi ser möjligheter

Allt fler upptäcker oss och vill jobba hos oss. Det välkomnar vi. Sedan vi startade 1999 har vi vuxit med 20-25 medarbetare per år och i snitt två specialistbolag startas årligen. Vi knyter hela tiden nya kompetenser till oss.

Du är viktig för oss

Vi har aktiv kontakt med universitet och högskolor och ser gärna att du som är nyutexaminerad tar kontakt med oss. Vi gillar nya tankar. Trivseln är stor och alla våra medarbetare är aktiva i att förverkliga idéer och projekt tillsammans med våra kunder.

Frihet under ansvar

Vi har en organisation där alla är delaktiga i affärsplan och utveckling. Vi tror på medarbetare som får ansvar och som tar ansvar. Vi har en vinstdelning på 25 % som delas lika oavsett lön och befattning.

Vi välkomnar spontanansökningar

Vi finns på drygt 30 orter. Ta gärna kontakt direkt med vd:n i det Structorbolag du är intresserad av. Du kan också lämna din CV direkt här på webben. Du får en snabb feedback på din kontakt.

Vill du starta nytt Structorbolag?

Har du en idé om att starta ett konsultbolag inom Structors områden – själv eller tillsammans med kollegor – ring någon av våra tre grundare. Vi är alltid intresserade av att lyssna på nya idéer! Gillar vi idén – och det gör vi ofta – så drar vi inte frågan i långbänk. Du och dina kollegor bidrar med er själva och med er kunskap. Vi bidrar med en färdig affärsmodell, ekonomiadministration, finansiell uppstart och handfasta råd och dåd.

Vi söker

Utöver spontanansökningar söker vi just nu medarbetare till dessa tjänster.

Ring eller skriv så berättar vi mer