vi ser möjligheter

Norrköping

Skriv ut

Structor i Norrköping

Structor Östergötland AB är ett specialistföretag med fokus på projekt- och byggledning inom bygg-, installations- och anläggningsprojekt för näringsliv och allmännyttig verksamhet. Vi är projektledare med lång erfarenhet från både entreprenör- och beställarledet, vilket oss den inställning, attityd och kunskap som krävs för att ro våra uppdragsgivares projekt i hamn till rätt kostnad, kvalitet och funktion.

Structor Östergötland AB bildades hösten 2002 och har kontor i Norrköping och Linköping.

Structor Östergötland AB:s mål är att vara en kompetent och engagerad samarbetspartner vars strävan är att alltid leverera högkvalitativa tjänster och ständigt söka den bästa och mest effektiva lösningen för våra uppdragsgivare. Enkelhet i organisation och administration är ledstjärnor.

Bolaget är under utveckling och behöver förstärkas med fler medarbetare i takt med att vår etablering här i regionen har stärkts. Vi söker därför nu fler personer som vill vara med och utveckla verksamheten. Vi söker dig med glöd, engagemang och hög såväl yrkesmässig som social kompetens. Välkommen att höra av dig. Vd är Jimmy Grönqvist.