vi ser möjligheter

Erfaren byggprojektledare och projektledare mark- och anläggning till Linköping

Erfaren byggprojektledare och projektledare mark- och anläggning till Linköping

Structor Östergötland AB söker en erfaren byggprojektledare och en projektledare mark- och anläggning

Erfaren byggprojektledare med placering i Linköping

Välkommen till vårt team i Linköping! Hos oss får du möjlighet att arbeta med kvalificerad byggprojektledning inom både offentlig och privat sektor, i ett företag präglat av kreativitet, delaktighet och frihet. Vi är kända för vårt lösningsinriktade arbetssätt och goda samarbete med såväl kunder som entreprenörer! Ditt verksamhetsområde blir Östergötland, men vi genomför också vissa uppdrag på andra orter beroende på våra kunders önskemål.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av byggprojektledning, från kund-, konsult- eller entreprenadsidan. Det är meriterande om du har en relevant högskoleutbildning, men din erfarenhet väger också tungt. Du bör ha god förankring i regionen och ett eget kontaktnät bland fastighetsägare och entreprenörer.

Som person är du engagerad och aktiv, du trivs i informella, flexibla och lösningsfokuserade organisationer med högt tempo och korta beslutsvägar. Du är självständig, drivande och strukturerad, samt en person med god social kompetens.

Projektledare mark- och anläggning

Välkommen till Structor Östergötland AB! Hos oss får du möjlighet att självständigt sälja in, starta upp och driva kvalificerade mark- och anläggningsprojekt inom både offentlig och privat sektor, i ett företag präglat av kreativitet, delaktighet och frihet. Vi är kända för vårt lösningsinriktade arbetssätt och goda samarbete med såväl kunder som entreprenörer! Ditt verksamhetsområde blir framförallt inom Östergötland, med möjlighet till placering på vårt kontor i Linköping. I tjänsten ingår att ta ett helhetsansvar och uppdraget att etablera vårt nya team inom mark- och anläggning.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av mark- och anläggningsprojekt, från kund-, konsult- eller entreprenadsidan. Det är meriterande om du har en relevant högskoleutbildning, men din erfarenhet väger också tungt. Du bör ha god förankring i regionen och ett eget kontaktnät bland fastighetsägare och entreprenörer.

Som person är du engagerad, aktiv och trivs i informella, flexibla och lösningsfokuserade organisationer med högt tempo och korta beslutsvägar. Du är självständig, drivande och strukturerad, samt en person med god social kompetens. Den här rollen kräver att du har engagemanget och vilja att bygga upp och driva vår satsning på mark- och anläggningsverksamhet!

Ansökan

För mer information om tjänsterna, kontakta Jimmy Grönqvist, vd Structor Östergötland AB, tel 011-36 88 52 och e-post jimmy.gronqvist@structor.se Välkommen med din ansökan!

Om Structor

Structorgruppen är en av Sveriges största konsultgrupper inom bygg- och fastighetsbranschen. De enskilda bolagen inom Structorgruppen består av självständiga specialistbolag som i huvudsak ägs av ett fåtal i bolagen verksamma partners. Bolagen inom gruppens olika verksamhetsområden tillhör de ledande i sin region.

De enskilda Structorbolagen samverkar under namnet Structor eller Structorgruppen och består idag av mer än 450 medarbetare i Sverige, fördelat på drygt 30 bolag.

För dig som medarbetare inom ett Structorbolag innebär företagsmodellen att du kan påverka och delta i utvecklingen av bolaget, men också att du får vara med och leda utvecklingen inom just ditt område. Alla får och tar ansvar i en nytänkande organisation utan hierarkier.