vi ser möjligheter

Konsult inom förorenade områden till Göteborg

Konsult inom förorenade områden till Göteborg

Structor Miljö Väst AB söker en driven konsult inom förorenade områden

Det går bra för oss på västkusten! Vi har fullt tryck i verksamheten med flera nya prestigefyllda uppdrag på ingång. Structor Miljö Väst AB i Göteborg behöver nu förstärkning med en engagerad och driven konsult som helst har minst 3 års erfarenhet av arbeten med förorenade områden som konsult.

Vi söker dig som:

  • vill verka i en platt organisation med korta och snabba beslutsvägar
  • vill utvecklas till en eftertraktad konsult tillsammans med Sveriges branschledande miljökonsulter inom förorenade områden
  • tycker det är självklart att de anställda får ta del av företagets vinst
  • vill vara med i de mest utmanande saneringsprojekten i Sverige som t ex saneringen av Oskarshamns hamnbassäng, Färgaren 3 i Kristianstad, Kv Renen i Varberg, Kockums i Malmö och Götaverken i Göteborg
  • på sikt vill bli en nyckelperson i vårt företag med möjlighet till delägarskap.

Om det mesta stämmer in på dig, kontakta vd Anders Bank på 0706-93 99 20 eller anders.bank@structor.se.

Vi behandlar alla ansökningar konfidentiellt. Vårt mål är att tillsätta tjänsten senast årsskiftet 2017/2018.

Till Structor Miljö Väst AB

Om Structor

Structorgruppen är en av Sveriges största konsultgrupper inom bygg- och fastighetsbranschen. De enskilda bolagen inom Structorgruppen består av självständiga specialistbolag som i huvudsak ägs av ett fåtal i bolagen verksamma partners. Bolagen inom gruppens olika verksamhetsområden tillhör de ledande i sin region.

De enskilda Structorbolagen samverkar under namnet Structor eller Structorgruppen och består idag av mer än 450 medarbetare i Sverige, fördelat på drygt 30 bolag.

För dig som medarbetare inom ett Structorbolag innebär företagsmodellen att du kan påverka och delta i utvecklingen av bolaget, men också att du får vara med och leda utvecklingen inom just ditt område. Alla får och tar ansvar i en nytänkande organisation utan hierarkier.