vi ser möjligheter

Projekt-/byggledare och projekteringsledare till Göteborg

Projekt-/byggledare och projekteringsledare till Göteborg

Structor Projektledning Göteborg AB söker nya kollegor

Nu söker vi nya drivna kollegor som vill vara med och växa tillsammans med oss!

Vi söker projekt- och byggledare och även projekteringsledare inom såväl anläggning som hus och industri.

Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller yrkesutbildad och har 5-10 års arbetslivserfarenhet inom ditt område. Har du även goda marknadskontakter som kan leda till att utvidga vårt tjänsteutbud och vår kundkrets är detta mycket meriterande. För dem som vill ta ett utökat ansvar för verksamheten och har rätt bakgrund erbjuds delägarskap i bolaget.

Vi tror att du har ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet och är van vid att fatta beslut och prioritera. Du är affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Hos oss passar du som är prestigelös och som gärna delar med dig av dina erfarenheter. Du gillar att skapa relationer och har förmåga att se nya affärsmöjligheter. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi ser gärna att du är med och bidrar till den goda stämningen.

Ansökan
För mer information om tjänsterna, kontakta Kent Sjöholm, vd Structor Projektledning Göteborg AB, tel 0706-93 67 06 och e-post kent.sjoholm@structor.se. Uttagningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om Structor

Structorgruppen är en av Sveriges största konsultgrupper inom bygg- och fastighetsbranschen. De enskilda bolagen inom Structorgruppen består av självständiga specialistbolag som i huvudsak ägs av ett fåtal i bolagen verksamma partners. Bolagen inom gruppens olika verksamhetsområden tillhör de ledande i sin region.

De enskilda Structorbolagen samverkar under namnet Structor eller Structorgruppen och består idag av mer än 450 medarbetare i Sverige, fördelat på drygt 30 bolag.

För dig som medarbetare inom ett Structorbolag innebär företagsmodellen att du kan påverka och delta i utvecklingen av bolaget, men också att du får vara med och leda utvecklingen inom just ditt område. Alla får och tar ansvar i en nytänkande organisation utan hierarkier.