vi ser möjligheter

Byggprojektering och konstruktion

Skriv ut

Byggteknik och konstruktion

Byggprojektering och konstruktion

Byggteknikområdet finns representerat på följande orter:
 EskilstunaFagerstaFalun – HagforsJönköping – KarlstadKristianstad – MalmöMora – NorrtäljeNyköpingStockholmVästeråsÖrebro

Byggprojektering och konstruktion är Structors största verksamhetsområde och vi har mer än 100 medarbetare inom området. Det var också inom detta verksamhetsområde som Structor startade sin verksamhet en gång i tiden.

Vi hjälper våra kunder från tidiga utredningar till projektering av broar, industri, anläggning och hus samt prefabkonstruktioner. Byggteknik och konstruktion omfattas vanligtvis av byggnadsutformning, konstruktionsutredningar, energiutredning, stomval, materialval, konstruktionshandlingar, inspektioner mm.

Vi har även A-projektörer som hjälper våra kunder att rita bostäder och andra typer av byggnader, från idéskisser till färdiga handlingar.

Byggteknik har med åren blivit allt mer och mer komplext. Nya normer, stegrade miljö- och energikrav, snabbare projektering, utförandevänliga och materialbesparande konstruktioner präglar vårt dagliga arbete. Structor har den heltäckande kompetens som krävs för att klara uppdrag från det lilla till det mycket stora.