vi ser möjligheter

Projektutveckling

Skriv ut

Projektutveckling Samhällsbyggnad

Projektutveckling

Projektutveckling finns representerat på följande orter:
 Borlänge industriprojektBorlänge projektledning – Falun industriprojektFalun projektledning – Göteborg – Malmö – Mora projektledning – Norrtälje – Stockholm industriprojekt –  Stockholm projektutveckling – Sundsvall – Visby – Västerås

Vad står projektutveckling för? Inom Structor menar vi att projektutveckling innebär att i en styrd kreativ process visa på möjligheter som ingen trodde fanns.

Vi hjälper våra kunder från tidigt idéskede fram till genomförande med ledning och samordning. Det gäller såväl infrastruktur-, samhälls-, stadsutvecklings- som fastighetsutvecklingsprojekt. Vi har experter inom exploatering- och tillståndsfrågor, fysisk planering, miljö, risk samt inom fastighetsrätt. Vår styrka är att kunna hålla samman processen.

Genom att sätta fokus på det tidiga skedet, skaffa ett helhetsgrepp på projektet och dess omvärld, identifiera projektets alla möjligheter och risker åskådliggör vi, i nära samarbete med våra beställare, samtliga möjligheter för det aktuella projektet. Vi analyserar de olika alternativen och sammanställer utifrån detta genomarbetade underlag för tidiga beslut. Vi minskar därmed riskerna, ökar möjligheterna och effektiviserar det fortsatta genomförandet i det aktuella projektet.