vi ser möjligheter

Uppsala

Skriv ut

Structor i Uppsala

Structor etablerade verksamhet i Uppsala under 2007 och har kontor på Dragarbrunnsgatan 45 i Uppsala. Verksamheten bedrivs i ett eget bolag, Structor Uppsala AB, som är ett teknikkonsultföretag inom infrastruktur med specialistkunskap av ledning och projektering av anläggningsprojekt.

Vår inriktning är väg, trafik, mark, spår, VA och geoteknik. Stora kunder är kommuner i Uppland och Gästrikland, fastighetsbolag, exploatörer och entreprenörer.

Structor Uppsala AB verkar i projektens samtliga faser. Vi arbetar med allt från planering och tidiga utredningar och förstudier till ledning under projektering och byggande samt framtagning av förfrågningsunderlag och bygghandlingar.

Vårt mål är att vara en engagerad partner och ta helhetsansvar och genomföra uppdragen i nära samverkan med övriga fackkonsulter, myndigheter och beställare. Våra handplockade medarbetare, som alla har högre teknisk utbildning, har mångårig erfarenhet av anläggningsprojekt inom infrastruktursektorn.

Bolaget är under utveckling och vi söker nu fler personer som vill vara med att utveckla bolaget och verksamheten. Vi söker dig med glöd, engagemang och hög såväl yrkesmässig som social kompetens, välkommen att höra av dig. Vd är Anders Metzén.

Projektutveckling