Structor Besiktning och Kontroll är ett specialistbolag inom Structor och vi har vår huvudsakliga verksamhet i Mälardalen och Stockholm med bas i Västerås.

Bolaget startade sin verksamhet 2012. Målet är att bli ett av de ledande bolagen inom entreprenadbesiktning och kontroll i Mälardalen.

2017 breddade bolaget sin verksamhet till att också innehålla projektledning, projekteringsledning och byggledning i samband med att Jonas Living tillträdde som ny vd.

Bygg, installation, kontrolluppdrag, projekteringsstöd

Hos oss finns certifierade besiktningsmän med lång erfarenhet inom i första hand bygg och installation, ofta också i rollen som huvudbesiktningsmän. Förutom egna resurser har vi ett brett nätverk av besiktningsmän inom olika specialområden som t.ex. mark, glas, plåt, el- och telesystem, hiss, styr och övervakning, sprinkler, gassläcksystem, brandlarm m.m. Vi utför också kontrolluppdrag som kontrollansvarig-PBL och fungerar även som projektledningsstöd i vissa uppdrag inom bolagets kärnområden.

Våra medarbetare har vana från både små och stora besiktningsuppdrag. Exempel på ett stort komplext uppdrag där bolagets medarbetare i dag har varit och är ansvariga som huvudbesiktningsman och för bygg och installationer är SEB:s nya kontor i Arenastaden, Solna.

Vi arbetar efter en under många år utvecklad besiktningsfilosofi, som motsvarar de krav som större beställare ställer på kvalitet och funktion. Besiktningen startar ofta i projektens projekteringsfas.

Våra kunder finns i första hand hos fastighetsbolag, kommuner/landsting, Trafikverket och inom industrin.

Utöver besiktning har bolaget personal som arbetar med projektledning, projekteringsledning och byggledning. Vi arbetar från tidiga skeden till färdigställt projekt med stor erfarenhet från både stora och små projekt.

Vill du bli en av oss?

Vi söker fler medarbetare. Vi tillämpar en kvalifikationsstege med aktivt mentorskap för inslussning i vårt arbetssystem. Gillar du vår affärsidé – kontakta oss. För rätt person kan delägarskap erbjudas.

Våra medarbetare

Här finns vi

Västerås

Norra Källgatan 17
SE-722 11 VÄSTERÅS
Telefon: +46 705-19 12 68
Vd Jonas Living
Se karta