Structor Projektpartner Stockholm AB är den naturliga partnern i byggprojektets alla skeden. Vi arbetar inom Stockholmsområdet och har kompetens för den professionella beställaren inom områdena:

  • Projektering – bistå kund genom att leda och driva processen vid framtagning av handlingar.
  • Projektledning – bistå kund genom att leda och driva projektet efter kundens behov och önskemål.
  • Byggledning – bistå kund genom att vara beställarens ombud gentemot entreprenörer och andra intressenter under genomförandefasen.
  • Projektgenomförande – bistå kund vid upphandling av CM projekt och bemanning av delar inom CM-organisationen.

Vi hjälper både beställarorganisationer, entreprenörer och fastighetsägare i alla storlekar med allt från mindre projekteringsstöd till helhetslösningar för att uppnå era mål.

Vi arbetar främst inom husbyggnad, såväl kommersiella som bostäder, ombyggnad och nyproduktion men har även kompetenser och uppdrag inom anläggningsprojekt. Våra affärsområden är uppdelade på traditionella projekt inom husbyggnad och anläggning, dvs projekterings-, projekt- och byggledning, och vi erbjuder dessutom våra kunder personal för bemanning av delar i CM-organisationer. Oavsett vilken del du vänder dig till kan du förvänta dig en personlig, kompetent och engagerad partner till just ditt projekt. Vi hjälper dig att se möjligheter.

Bolagets partners är Camilla Nilsson och Henrik Roström med senior partner Lars Sunder. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda eller att ansluta dig till oss är det bara att skicka ett mail eller slå en signal till vd Henrik Roström. 

Våra medarbetare

Här finns vi

Stockholm

Solnavägen 4
SE-113 65 STOCKHOLM
Telefon: +46 703-29 32 24
Vd Henrik Roström
Karta