Structor Byggteknik Dalarna AB  är specialister inom konstruktion och byggprojektering. Verksamheten har växt stadigt sedan bildandet 2014. Vi sitter på två orter, Falun och Mora.

Våra huvudsakliga verksamhetsområden är inom allmän konstruktion och stomprojektering.

Kompetens

I vårt företag finns en samlad gedigen kompetens inom byggteknik och konstruktion. Vi hjälper våra kunder med allmän byggnadskonstruktion i allt från tidiga utredningar till ren byggprojektering i förfrågnings- och byggskeden. Projekten är varierande och sträcker sig från bostäder, offentliga lokaler och kulturbyggnader till industribyggnader.

Drivkraft

Med vår drivkraft för ständig utveckling, strävar vi efter att alltid ligga i framkant inom byggtekniken och att effektivisera projekteringen med hjälp av programutveckling. Alla inom Structor Byggteknik Dalarna AB projekterar idag i 3D, program vi använder är Tekla Structure och Autodesk Revit.
Målet med varje projekt är att hitta den bästa lösningen för den specifika byggnaden och leverera välgjorda och kvalitativa tjänster till våra uppdragsgivare.

Gemenskap och laganda

Den platta organisation som Structor står för innebär för vår verksamhet att alla är med och påverkar. Det bidrar till den gemenskap som finns på kontoret. Vi anser att gemenskap och kompetens är grundstenarna för en välmående arbetsplats.

För dig som kund och medarbetare innebär nätverksmodellen att du får det mindre bolagets fördelar i form av engagemang, smidighet och korta beslutsvägar, samtidigt som hela gruppens samlade kompetens står till ditt förfogande när du behöver den.

Vill du vara med och utvecklas med oss, som kund eller en framtida medarbetare, kontakta vd Kristina Hansen.

llustration t.h.: Fiskarhedenvillan och Mondo Arkitekter Dalarna

Våra flaggprojekt

Våra medarbetare

Här finns vi

Falun

Slaggatan 13
SE-791 71 FALUN
Telefon: +46 10-130 12 00
Vd Kristina Hansen
Se karta

Mora

Moragatan 7
SE-792 30 MORA
Telefon: +46 10-130 12 00
Vd Kristina Hansen
Se karta