Structor etablerade verksamhet i Uppsala genom Structor Mark Uppsala AB under 2007 och har kontor på Dragarbrunnsgatan 45 i Uppsala. Structor Mark Uppsala AB är ett teknikkonsultföretag inom infrastruktur med specialistkunskap inom ledning och projektering av anläggningsprojekt.

Vår inriktning är väg, trafik, mark, spår, VA och dagvatten. Stora kunder är kommuner i Uppland och mellan-Sverige, fastighetsbolag, exploatörer och entreprenörer.

Structor Mark Uppsala AB verkar i projektens samtliga faser. Vi arbetar med allt från planering och tidiga utredningar och förstudier till ledning under projektering och byggande samt framtagning av förfrågningsunderlag och bygghandlingar.

Vårt mål är att vara en engagerad partner och ta helhetsansvar och genomföra uppdragen i nära samverkan med övriga fackkonsulter, myndigheter och beställare. Vårt handplockade team har hög teknisk utbildning och mångårig erfarenhet av mängder av anläggningsprojekt inom infrastruktursektorn, men framförallt brinner vi för samhällsbyggnad och att utveckla våra projekt, metoder och oss själva.

Bolaget är under ständig utveckling och vi söker nu fler personer som vill vara med att utveckla bolaget och verksamheten. Vi söker dig med glöd, engagemang och hög såväl yrkesmässig som social kompetens. Välkommen att höra av dig till vd Anders Metzén.

Våra team

Våra projekt

Våra medarbetare

Här finns vi

Uppsala

Dragarbrunnsgatan 45, 3 tr
SE-753 20 UPPSALA
Telefon: +46 706-93 53 04
Vd Anders Metzén
Se karta