Structor Bygg Stockholm AB har specialistkompetens och lång erfarenhet både inom byggteknik och byggnadskonstruktion.

Vi finns med i den fas då ett byggnadsverk utformas, planeras och byggs – från idé till färdigt byggnadsverk. Vår strävan är att uppfylla beställarens krav och önskemål på kvalitet, funktion, arkitektur, ekonomi och miljö.

Våra specialiteter är projektering av flerbostadshus, kommersiella lokaler, kontor, handelsplatser, olika typer av anläggningar och offentliga miljöer.

Vi har också stor kompetens när det gäller äldre byggnaders konstruktioner. Vi har projekterat många avancerade ombyggnationer av hus från sekelskiftet och tidigare, vilket kräver djup förståelse för olika materials egenskaper och hur de fungerar tillsammans.

Vi är idag drygt ett tjugotal medarbetare engagerade inom bygg- och stadsutvecklingsprojekt, främst inom Stockholmsområdet med närhet. Vi har lokalkontor i Norrtälje och Södertälje.

Vi ingår i Structorgruppen, vilket innebär att vi har tillgång till ett stort nätverk av specialistkompetens inom alla teknikområden som ett byggprojekt kräver.

Vi lever i en spännande tid, med ett samhälle i ständig förnyelse och ett Stockholm som expanderar allt snabbare. Dagens snabbare och allt mer segmenterade byggprocess ställer högre och högre krav på människorna som arbetar i den. Konsultens viktigaste egenskaper är kreativ förmåga, tekniskt sinnelag och känsla för ekonomi. Då arbetet dessutom sker i nära samverkan med övriga fackkonsulter och beställaren ställs krav på samarbetsförmåga och social kompetens. Vi har handplockat våra medarbetare som alla har teknisk utbildning på högskolenivå och gedigen erfarenhet av byggkonstruktionsområdet.

Vi använder 3D-modellering för att rationalisera designprocessen. Vi har valt att använda REVIT Structure i alla våra uppdrag.

Vi använder även 3D-verktyg vid lastanalys, beräkning och dimensionering och vi kan även ta ansvar för projekteringssamordning i 3D.

Vi strävar efter att ytterligare förstärka oss inom våra olika affärsområden och fortsätta att utveckla nya och mer effektiva metoder för projektering och modellering, och att vara våra kunders förstahandsval i val av samarbetspartner i projektets alla skeden.

Vi söker ständigt efter duktiga medarbetare med olika lång erfarenhet som vill bli en av oss och vara med och utveckla sin yrkesroll i en kreativ, intressant och rolig miljö

Några av våra tjänster är

  • byggprojektering i allmänhet
  • konstruktionsutredningar
  • konstruktionsberäkningar
  • konstruktionsritningar
  • stomprojektering, stål, betong och trä
  • projekteringssamordning i 3D
  • projekteringsledning

Våra medarbetare

Här finns vi

Stockholm

Solnavägen 4
SE-113 65 STOCKHOLM
Telefon: +46 763-50 41 18
Vd Sofia Aasvold
Karta

Norrtälje

Hantverkaregatan 11
SE-761 30 NORRTÄLJE
Telefon: +46 763-50 41 18
Vd Sofia Aasvold
Se karta

Södertälje

Järnagatan 12
SE-151 73 SÖDERTÄLJE
Telefon: +46 763-50 41 18
Vd Sofia Aasvold
Karta