Structor Miljöteknik AB

Structor Miljöteknik arbetar med många typer av projekt med anknytning till miljö̈. Vi har bred och gedigen kompetens och jobbar kreativt och praktiskt med komplexa miljöfrågor och hjälper dig både med små̊ snabba punktinsatser och stora omfattande helhetsåtagande. Vi utbildar gärna inom våra kompetensområden, och kan erbjuda allt från fristående föreläsningar och workshops, till möjligheten att leverera hela kursupplägg.

Vi har sammanfattat våra tjänster i 6 olika kompetensområden; förorenad mark, byggmiljö, arbetsmiljö, stadsplanering, miljöbedömning och tillstånd samt projektering och projektledning av miljöprojekt. Våra kunder finns både i den privata och den offentliga sektorn och består bland annat av kommuner, länsstyrelser, industrier, entreprenörer och fastighetsföretag.

Vi utreder, analyserar, mäter, provar, bevakar, planerar och kommer med konkreta förslag på̊ smarta, effektiva och hållbara lösningar. Vi hjälper dig hela vägen från första idé till dess att projektet är genomfört och klart. Vi utvecklar ständigt vårt cirkulära arbetssätt där vi medverkar såväl i planering som i genomförande varifrån vi hämtar viktiga erfarenheter som vi tar med till ditt nästa projekt.

Bolaget har idag kontor i Eskilstuna, Västerås och Örebro. Vi har olika bakgrund och specialistområden vilket gör oss till en mångsidig grupp med bred kompetens och ett brett arbetsområde.

Våra kompetensområden

Våra projekt

Våra medarbetare

Här finns vi

Örebro

Ribbingsgatan 11
SE-703 63 ÖREBRO
Telefon: +46 19-601 44 50
Peter Larsson
Se karta

Eskilstuna

Libergsgatan 6
SE-632 21 ESKILSTUNA
Telefon: +46 16-10 07 62
Ulrika Martell
Se karta

Västerås

Norra Källgatan 17
SE-722 11 VÄSTERÅS
Telefon: +46 21-81 44 73
Matilda Wiberg
Se karta