Structor Västerås AB är specialiserat inom byggteknik och verksamheten har växt stadigt sedan starten 2008.

Våra anställda har bred kompetens inom konstruktion och projektering av byggnader.

Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är

  • byggprojektering i allmänhet
  • konstruktionsutredningar
  • konstruktionsberäkningar
  • konstruktionsritningar
  • stomprojektering, stål och betong
  • 3D-projektering

Projekten är varierade och sträcker sig från bostäder till offentliga lokaler, kulturbyggnader och industri- och försvarsbyggnader. Många projekt är lokaliserade i Västerås närområde men vi jobbar lika mycket med byggnader runt om i Sverige. Målet med varje projekt är att hitta den bästa lösningen för den specifika byggnaden och leverera välgjorda och kvalitativa tjänster till våra uppdragsgivare.

Samtliga anställda projekterar i 3D. Målet är att alltid ligga i framkant och vara med i den fortsatta utvecklingen som sker i branschen. Vi har valt att använda projekteringsprogrammen TEKLA och Revit Structure för olika projekt och på så sätt kunna anpassa oss till uppdragen. TEKLA används främst till stålprojektering och prefabbetong och Revit till mer allmänna uppdrag.

Gemenskap och kompetens

Den platta organisation som Structor står för innebär för vår verksamhet att alla är med och påverkar. Det bidrar till den gemenskap som finns på kontoret. Vi anser att gemenskap och kompetens är grundstenarna för en välmående arbetsplats.

Våra medarbetare

Här finns vi

Västerås

Norra Källgatan 17
SE-722 11 VÄSTERÅS
Telefon: +46 21-81 45 50
Vd Patrick Nilsson
Se karta

Nyköping

Kungshagsvägen 3 A
SE-611 35 NYKÖPING
Telefon: +46 706-93 26 87
Nichlas Lindskog
Se karta