Behöver du hjälp med akustik, buller eller vibrationer? Våra akustikkonsulter är specialister inom ljud och vibrationer och värnar om ett personligt bemötande. Dina behov står i fokus.

Vilka är vi?

Vi är i dag ett 15-tal akustiker med civilingenjörsutbildningar vilket gör Structor Akustik till ett av Stockholmsregionens största företag inom branschen.

Våra ledord som genomsyrar vårt arbete är:
Engagemang – Integritet – Omtanke – Respekt – Inkluderande – Tillit

Vad driver oss?

I dag är experterna överens om att buller är ett utbrett och växande miljöproblem. Bostäder, infrastruktur och rekreationsområden trängs på allt mindre ytor i våra städer. Allt fler människor utsätts för allt högre bullernivåer vilket medför stora negativa hälsoeffekter; ökad stressnivå, försämrad prestationsförmåga, sömnsvårigheter och hjärt- och kärlsjukdomar.

Vi är övertygade om att vårt arbete med att skapa goda ljudmiljöer både inomhus och utomhus ger förbättrad folkhälsa som gynnar alla.

Hur jobbar vi?

För oss är ditt behov i fokus. Därför ser vi alltid till att utforma uppdraget tillsammans med er, såväl i stora som i mindre projekt. Kommunikation och kvalitet är viktigt för oss.Vårt mål är att överträffa dina behov och förväntningar. Vi agerar därför inte endast som leverantör av akustiktjänster utan ser oss hellre som en ansvarstagande partner, en specialistresurs med helhetsperspektiv.

Detta arbetssätt har resulterat i att våra kunder är mycket nöjda med våra leveranser. Därför kan vi i dag stoltsera med mycket goda referenser från långtgående samarbeten.

Vill du lyfta dina projekt? Välkommen att kontakta oss!

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid nyfikna på nya medarbetare. Är du intresserad? Hör av dig till vd My Broberg.

Är du student erbjuder vi exjobb, sommarjobb och timanställning under studietiden. Tveka inte att höra av dig med frågor!

Våra tjänster

Våra medarbetare

Här finns vi

Stockholm

Solnavägen 4
SE-113 65 STOCKHOLM
Telefon: +46 8-522 979 07
Vd My Broberg
Karta