Alla projekt är unika och kräver unik kompetens. För att nå framgång krävs stort engagemang i både stora och små projekt. Vi hjälper dig att lyckas med ditt projekt.

Structor Projektutveckling erbjuder kvalificerade ledningstjänster, rådgivning och kunskap inom Stadsutveckling, Infrastruktur, Affärsutveckling, Fastighetsutveckling och Fastighetsbildning.

Vi är specialister inom projektledning och samordning för infrastruktur- och samhällsbyggnadsprojekt. Vi verkar i hela samhällsbyggnadsprocessen från idé till genomförande. Vi har specialister inom fastighetsrätt och fastighetsbildning.

Vi visar på projektets förutsättningar och möjligheter, i samförstånd med våra kunder skapar vi genomförbara effektiva lösningar. Genom att sätta fokus på de tidiga skedena, skaffa ett helhetsgrepp på projektet och dess omvärld, når vi målet med projektet. Med vår unika kompetens, från både tidiga skeden och genomförandet, kan vi minska riskerna i projektet och skapa effektiva processer. Vi belyser projektets möjligheter och risker innan spaden sätts i backen.

Vi finns i Stockholm, Uppsala och Västerås. Våra kunder finns i hela Sverige och är både offentliga aktörer och privata fastighetsägare, exploatörer och utvecklare.

 

 

Våra Tjänster

Våra projekt

Våra medarbetare

Här finns vi

Stockholm

Solnavägen 4
SE-113 65 STOCKHOLM
Telefon: +46 8-545 556 30
Vd Harald Näslund
Karta

Uppsala

Dragarbrunnsgatan 45, 3 tr
SE-753 20 UPPSALA
Telefon: +46 706-93 65 70
Vd Harald Näslund
Se karta

Västerås

Norra Källgatan 17
SE-722 11 VÄSTERÅS
Telefon: +46 706-93 65 70
Vd Harald Näslund
Se karta